U bent nu hier:

garanties

tenminste 95%

Alle giften worden voor tenminste 95% (meestal 98-99%) aan het gekozen project besteed. Daarop zijn drie uitzonderingen:

  • Justgiving houdt 5-6% in op elke donatie die wij via hen ontvangen.
  • Geefsamen houdt 8% in op elke donatie die wij via hen ontvangen.
  • Bureau Internationale Samenwerking (BIS) rekent 9% van de geworven fondsen als kosten. BIS werft voor ons alleen bij vermogensfondsen.

overheadkosten

Onze bestuursleden betalen gezamenlijk het grootste deel van de overheadkosten. Kijk voor meer informatie op de pagina Over SPZA.

niet tevreden? geld terug

Als u niet tevreden bent over ons werk kunt u uw geld terugvragen.

transparant

Wij rapporteren transparant en professioneel.

foto's

Wij kopen geen foto's van anderen maar gebruiken alleen foto's van eigen projecten.
U vindt bij ons geen foto's van 'zielige' kinderen. Wij willen geen medelijden oproepen. Integendeel. Wij willen u de kracht laten zien van al die fantastische mensen in Zuid-Afrika die met uw hulp aan een betere toekomst werken voor kansarme kinderen en jongeren. Lees meer in de heldenverhalen.

Links:

 

post

 66% van de Nederlanders ergert zich aan post van goede doelen. Stichting Projecten Zuid-Afrika stuurt alleen post op verzoek. Wat u van ons kunt verwachten:

  • Schriftelijke bevestiging van de ontvangst van uw gift, tenzij u ons heeft laten weten dat u daar geen prijs op stelt.
  • Via de donatieknop op deze site kunt u ook anoniem geven. Meer informatie over doneren staat op de pagina Doneren.
  • Sponsorouders van een individueel kind krijgen 1x per jaar een schoolrapport en een werkje. Liever niet? Laat het ons weten.
  • Wij bellen en schrijven u alleen als u daarom heeft gevraagd.
  • We gebruiken geen call centres.

klacht of compliment?

Een klacht? Vertel het ons! Wij zijn een lerende organisatie en zien een klacht als een kans om te leren. Lees ook onze Klachtenregeling.

Een compliment? Vertel het anderen en stuur een testimonial voor onze website. Wilt u weten hoe de testimonials van anderen eruit zien? Gebruik de link hieronder.

uw privacy

Wij bewaken uw privacy en verstrekken uw gegevens niet aan anderen. Op de webpagina Privacy vindt u meer informatie, ook over ons 'Cookie'-beleid.

Links:

 

 

stichting projecten zuid-afrika

Librijesteeg 105
3011 HN Rotterdam Nederland

e-mail: info(at)spza.org
Telefoon: +31(0)182 - 582035 (voorzitter)
Fax +31(0)84 - 7352214 (Nederland)
Fax +27(0)86 - 5122860 (Zuid-Afrika)

volg ons...

inschrijven nieuwsbrief

facebook

youtube

twitter

social icons authorstream

Het copyright op alle teksten en beeldmateriaal op deze website berust bij Stichting Projecten Zuid-Afrika, tenzij anders vermeld. Onze Zuid-Afrikaanse partners hebben toestemming gegeven om het beeldmateriaal te maken c.q. te gebruiken. Wij willen u via deze website zo goed mogelijk van informatie voorzien. En uw privacy waarborgen. Lees de Disclaimer en de pagina's over Privacy en Garanties.

© 2015 Stichting Projecten Zuid-Afrika -  Website gemaakt door Be Optimized