U bent nu hier:

disclaimer

De door Stichting Projecten Zuid-Afrika (SPZA) op of via deze site verstrekte informatie is geen aanbod, advies of dienst.

informatie op deze site

De door Stichting Projecten Zuid-Afrika verstrekte informatie is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht, maar de juistheid en volledigheid daarvan kunnen wij niet garanderen. De verstrekte informatie kan op ieder moment zonder verdere aankondiging worden gewijzigd.

kamer van koophandel

SPZA staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 30164717.

privacy

Voor meer informatie over ons privacy-beleid verwijzen wij u naar onze webpagina over Privacy, zie link in bruine balk onderaan deze pagina.

 

aansprakelijkheid

Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Stichting Projecten Zuid-Afrika kan niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert. De SPZA aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door haar worden onderhouden en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de SPZA site.

verantwoordelijkheid

De afnemer van de informatie is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt. De afnemer mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden. De afnemer is verplicht de aanwijzingen van Stichting Projecten Zuid-Afrika voor het gebruik van de informatie op te volgen.

auteursrecht/copyright

Uit de inhoud van deze website mag niet vrij worden gekopieerd. Alle auteursrechten, ook die bedoeld in art.15 Auteurswet, worden voorbehouden. Nederlands recht is van toepassing.

stichting projecten zuid-afrika

Librijesteeg 105
3011 HN Rotterdam Nederland

e-mail: info(at)spza.org
Telefoon: +31(0)182 - 582035 (voorzitter)
Fax +31(0)84 - 7352214 (Nederland)
Fax +27(0)86 - 5122860 (Zuid-Afrika)

volg ons...

inschrijven nieuwsbrief

facebook

youtube

twitter

social icons authorstream

Het copyright op alle teksten en beeldmateriaal op deze website berust bij Stichting Projecten Zuid-Afrika, tenzij anders vermeld. Onze Zuid-Afrikaanse partners hebben toestemming gegeven om het beeldmateriaal te maken c.q. te gebruiken. Wij willen u via deze website zo goed mogelijk van informatie voorzien. En uw privacy waarborgen. Lees de Disclaimer en de pagina's over Privacy en Garanties.

© 2015 Stichting Projecten Zuid-Afrika -  Website gemaakt door Be Optimized